tarotkaarten

tarotkaarten Als uw hart nog vrij is, stelt u zich nogal trots en hautain op ten aanzien van iemand die gek op u is. Neem de anderen niet langer de maat en toon u wat toegankelijker, en vooral aardiger. Deze persoon bevalt u niet, dat kan, maar dan hoeft u hem nog niet te vernederen! Als u een relatie heeft valt er deze week niets speciaals te verwachten: de relatie loopt op rolletjes. U vindt het heerlijk om zo vaak mogelijk samen te zijn. U deelt een grote intimiteit en vindt beiden dat u het toch maar getroffen heeft met de ander! Vrijgezel: akkoord, u bent onweerstaanbaar op dit moment en u stapelt het ene amoureuze succes op het andere, maar dat is nog geen reden om zich zo trots en onaangenaam te gedragen. Iemand is helemaal weg van u, maar u deelt die verliefdheid niet. Licht die persoon op een aardige manier in plaats van om zijn gevoelens te lachen…..

zebo tarot Nu u eindelijk weer meer in vorm bent, heeft u het plan opgevat om deze week uw liefdesleven eens grondig aan te pakken. U probeert de belangstelling en het vuur van uw partner weer aan te wakkeren, en hij/zij is aangenaam verrast. Eindelijk ziet u in hoe belangrijk het is om de relatie te onderhouden. U realiseert zich dat de liefde als een bloem is die elke dag aandacht nodig heeft. Besteed dan ook aandacht aan uw partner en stel de ander eens voor om een romantisch uitstapje te maken, weg van de dagelijkse sleur! Vrijgezel: u spit uw adressenboekje door om te voorkomen dat u het weekend alleen bent! Niet weer een weekend alleen. U wilt iemand vinden met wie u aangename momenten wilt doorbrengen en misschien vindt u wel een nummer terug dat hierin kan voorzien!

catharinaweb tarot Als u een relatie heeft, dan zult u heerlijke momenten van ontspanning en plezier beleven. Uw hart krimpt niet meer ineen door weer een afwijzing door of onbegrip bij uw partner. U zit weer op dezelfde golflengte en u hoeft niet meer bang te zijn voor verwijdering. Als u vrijgezel bent belooft Venus u een harmonisch liefdesleven. Bovendien profiteert u van de steun van Mars, de god van het verlangen, de seksualiteit en het veroveren van een geliefde. U heeft dan ook de wind in de rug. Maak hier gebruik van! Zodra u uw verlangen laat blijken, is niets onmogelijk, want deze planeten staan deze week aan uw kant.